Нагли крадци обраха апартамента на Боби Ръгбиста и половинката му Милена Джонсън, съобщи BLife. Жилището на двамата в Швеция е било атакувано и обърнато наопаки от апаши, докато двамата са били навън. „Вещите и парите ни ще ви стигнат за известно време, но едва ли ще ви направят по щастливи, а нас самите не можете да откраднете и винаги ще сме с крачка пред вас! Отрепки!“, обърна се към крадците Боби.
"Тук е пълно с разни балканци. Да не мислите, че работят", добави бившият участник от "Биг Брадър".

"Уважаеми крадци, вместо да се мъчите с кръв и пот да изкарате някой лев като обирате дома ни, елате направо леко и галантно да оберете мен. Ако наистина искате да забогатеете, може например да одерете кожата ми (аз, разбира се, ще ви съдействам), по нея има яки инвестиции.

Заповядайте, не се притеснявайте, ще ми бъде приятно. Ще ви нагостя и напоя, ще ви дам цялото си внимание. Ще бъде толкова забавно, че дори няма да се сетя да се обадя на полицията! (Те и без тва имат къде по важна работа)“, гласи посланието към крадците, което по-късно разпространи половинката на българина Милена във Фейсбук.