Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво. Политическата година започва на криво тази есен. Очаквах да чуя разбор от лидера на най-голямата парламентарна група, трябваше да каже за това, което трябва да се случи в България.

Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Очаквахме от лидерите на парламентарните групи вместо демонстрация на самочувствие, да покажат загриженост за това какво трябва да се направи. Виждам лидера на най-голямата ПГ като сърдито момче и той казва: аз съм най-голямата група, пък не ми давате право да управлявам. Ами така е, това е животът. В опозиция ти също можеше да бъдеш полезен на народа си, добави Сидеров.

Има неотложни въпроси за следващата есенна сесия. Най-важният е опасността от Трета световна война. Има неотложни въпроси за бедността, безработицата, стандарта на българите, вместо това виждаме ниско ниво с пищялки и тъпани. Това не е истинският дебат. Не виждам дебати. Готов съм да дебатираме с който поиска на Орлов мост, само че да има дебати и аргументи, няма такива, не чувам, добави още Сидеров.