Компютърен спец, който мечтае да създаде холограмен изкуствен интелект, просълзи Дивна и вдигна журито на крака по време на вчерашния четвъртфинален концерт на „Големите надежди”.  С впечатляващото си изпълнение на "Con te partiro'/Time to Say Goodbye" на Андреа Бочели 12-годишният Павел Матеев заслужено се превърна в избора на журито – "Не станах на крака, защото това изпълнение ме закова за стола! Но сега ще стана“, бе коментарът на Любо преди да се изправи, а за първи път сълзи се появиха и в очите на Дивна.

Носителката на Гран При по красота Биляна Лазарова пък добави още една корона към колекцията си – с песента на "You're The One That I Want" на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон, тя спечели сърцата на зрителите, които й отредиха първото място и я класираха в полуфиналната шестица. След като сцената буквално беше окупирана от нейни фенове, които я обсипаха с цветя, тя получи и лента с надпис "Биляна – нашата надежда".

За втори път Кристиана Асенова, която заслужено спечели определението „младата Лара Фабиан” след изпълнението си на “Caruso”, отново се представи с песен на голямата белгийска певица и вдигна публиката на крака с "Je T'aime". "Ти си много далеч от обикновен човек, ти си специална!", възхитено коментира Дивна, а Веселин Маринов й пожела "Късмет в живота, защото ти си имаш всичко останало!". Подпалващото изпълнение на огнената Лекси Чальовски я класира напред в шоуто и така тя стана четвъртото талантливо попълнение в звездната четворка на вечерта. Малката чаровница булвално подпали сцената на "Големите надежди" с "Girl On Fire" на Алиша Кийс и успешно преодоля още едно стъпало по пътя към славата.

Кои ще са първите шест таланта, които ще влязат в оспорвана надпревара следващата сряда, 21 май, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди“ продължават с първия полуфинал на шоуто, предстои да видим по Нова.