Люба Кулезич с нова рубрика всяка неделя, Венета Райкова сваля маските на БГ звездите.

София. С нова уикенд програма ще открие есенния сезон Нова ТВ. Телевизионният уикенд маратон с медията ще стартира още тази събота и неделя (7-8 септември).

Рада Богданова и Антон Андонов от „Събуди се” ще продължат първи да казват „добро утро” на зрителите. Веднага след тях щафетата поема Люба Кулезич и предаването „На светло с Люба Кулезич”. Новият есенен сезон тя ще открие с нова рубрика с името „Неделна палачинка” – в нея водещата ще гостува в домовете на известни личности всяка неделна сутрин. От студиото на Люба Кулезич уикенд програмата на Нова ТВ ще отвежда зрителя директно в съдебната зала и „Съдебен спор”, където водещата Нана ще продължи да търси истината между различни и крайни гледни точки.

Веднага след това, в 12.00 ч., съдебните дела ще отстъпват място на премиерната италианска поредица „Въпрос на чест” с участието на италианския секссимвол Габриел Гарко. Един от най-популярните и желани мъже от Ботуша зрителите ще виждат в динамична история, в която законът се изправя срещу мафията.

Част от новата уикенд програма на Нова ТВ ще бъде и обедната емисия новини – всяка събота и неделя, от 13.00 ч. Веднага след нея своето запазено място в съботно-неделното ефирно време ще има и Студио ВИП – от 13.30 до 14.00 ч. ще бъде времето, в което Нели Атанасова и Мариян Станков-Мондьо ще правят половинчасов обзор на най-важното от шоубизнеса – множество видео материали и различни гост-коментатори ще чертаят картата на най-важните новини от светския живот. Освен през уикенда, Нели Атанасова ще продължи да представя най-любопитните ВИП новини и всеки делничен ден, веднага след обедната емисия новини. 

Тази събота, 07 септември, своето завръщане в ефира на Нова ТВ ще направи и „Горещо”. Още с рекламната кампания за новия сезон Венета Райкова даде сериозна заявка за неговия провокативен характер. Под мотото „Маските падат” водещата се появи за първи път на екран с размазан грим, досущ като скандалната певица Лейди Гага. Точно с това обещание тя ще се завърне на екран тази събота, 07 септември – с категоричната заявка, че маските на известните личности ще падат именно в студиото на „Горещо”, където фалшът и лицемерието няма да намират място.