Убиецът на съпругата си, който бе спипан на бензиностанцията на OMV, бил пиян и направил опит да се самоубие, съобщиха официално от полицията. Той е удушил жена си, уточняват от там. Трупът й е намерен в колата.
Мъжът се издирва от снощи, тъй като, според данни на негови близки, имал склонност към самоубийство, съобщиха още от МВР.

Полицията е обявила за издирване ауди със софийски номер 1106. Мястото все още е обградено от полиция на Околовръстния път и до него лежи труп.

По информация убиецът на съпругата си се казва Радослав Давидков. Снощи той отвлякъл жена си Анна Иванова, с която е в развод, обадил се по телефона на приятел и му поръчал да се грижи за децата, защото той ще се самоубие. Последно двамата са видени да тръгват от семеен имот на язовир Искър с Ауди А6, след което връзката с тях се губи.

Веднага е уведомена полицията и са започнати издирвателни мероприятия. Към 22,30 Радослав се обажда на близки и води с тях 3-часов разговор, а СДВР и 8-мо Районно не могат да засекат откъде е разговорът, тъй като трябвало специално разрешение от съда и от прокурор. От 01:00 часа през нощта се губи връзката с тях. Последните думи на бащата са за сбогом към децата.

Семейната фирма на двамата е правила картотекиране на имоти и семейството разполага с доста имоти и средства.