Премиерът Пламен Орешарски назначи Борислав Ангелов за заместник-министър на инвестиционното проектиране и Иван Кръстев за заместник-министър на образованието и науката, съобщиха от правителствената пресслужба.

Борислав Ангелов е завършил архитектура в УАСГ и международни икономически отношения в УНСС. Специализирал е маркетинг и мениджмънт във Висшата международна школа по маркетинг и мениджмънт МАРКОМ, София. Дълги години е бил съдружник и управител в различни дружества за вносна и износна търговия. Бил е ръководител на българската служба за търговско-икономически връзки в Брюксел. В последните години е член на Съвета на директорите на "Нитен" АД и на Съвета на директорите на "БКС Витоша" АД.

Иван Кръстев е магистър по международни отношения от СУ "Св. Климент Охридски" и по финанси от УНСС. В периода от 2006 г. до 2010 г. заема различни длъжности в Главна дирекция "Европейски фондове, международни програми и проекти" в Министерството на труда и социалната политика. От началото на 2011 г. до сега е главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове и международни програми" в Агенцията по заетостта.