След като преди дни дясната ръка на Саймън Кауъл – Джордж Левендис помогна на Саня в избора й на най-добрите от нейната категория, утре в България пристига световната латино звезда Тони Карейра. Той ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно предизвикателство. Те трябва да изберат кои от участниците ще продължат напред и ще бъдат финалисти за истинската надпревара на голямата сцена на X Factor.
 
Тони Карейра и Мария Илиева се запознават през 2012 г. на музикален фестивал в Полша, където Тони е запленен от неповторимото присъствие на изпълнителката на сцената и й предлага да запишат дует под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър. „Първата голяма любов” (Primeiro Grande Amor) прозвуча в зала Олимпия и „Арена Атлантико”, където Мария беше специален гост на световното турне на Тони.
 
Лично Мария ще посрещне Тони Карейра на летището утре, в 14.00 часа. Първото нещо, което двамата ще направят, е да обсъдят кандидатите в X Factor. Коя е категорията, за която ще отговаря тя, ще разберем в епизодите, които стартират на 9 септември от 21:00 часа.