Малина Димитрова очаровала останалите 70 участнички от близо 32 страни толкова много, че те единодушно я избрали и за Мисис Приемственост. Регламентът бил чрез тайно гласуване всяка дама да даде вота си за своя конкурентка.

Мисис България Millenium 2014 Малина Димитрова стана Красавица на хилядолетието на международния Festival internacional de la belleza del milenio 2014, проведен преди дни в Доминиканската република. Нашето момиче, което е специалист по електроенергетика, спечели освен първото място още и приз в категорията за чар и елегантност, пише в. "Монитор".Малина впечатлила членовете на журито с нетипичната си за жена професия. Те няколко пъти я молили да обясни с какво точно се занимава и защо е избрала това поприще.

„В другите страни жената от малка се учи да ходи правилно, да се усмихва така, че след време да не й излизат бръчки. Там професиите не са от значение. Имаше момичета счетоводителки, мениджърки. Но те само са го завършили това нещо, а не работят постоянно като мен“, разказа Малина.