Ексклузивна премиера на бутиковата серия слънчеви очила R&E by KWIAT на хип-хоп дуета Румънеца и Енчев, произведена от популярната българска марка очила KWIAT, се състоя на 11 май на ъгъла на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий” (пред магазина на Grand Optics).
Специални гости на събитието бяха олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, волейболната легенда Любо Ганев, Борислав от „Къртицата“ и Любен Христов от „Музикална академия“.
Част от промоцията беше и специална игра за всички, които минаваха наблизо. Няколко момичета, сред които чаровната Гери Дончева и Ана-Мария Чернева, Мис София 2009, свободно се разхождаха по бул. „Витоша“ и тези, които първи ги намериха, спечелиха чифт очила с марката R&E by KWIAT.
За първи път досега българска група лансира своя марка очила. Нестандартната идея е вдъхновена от песента Sexy You, която в момента се радва на засилен интерес от радио и телевизионните музикални медии и е в топ 10 на най-излъчваните български песни. 
Специалната лимитирана линия слънчеви очила R&E by KWIAT е младежка с класическа черна рамка отпред и цветни странични дръжки, както и серия с актуалните в момента цветни стъкла в три цвята. “Секси очилата са специални, защото през тях всички изглеждат красиви, щастливи и голи”, шегуват се изпълнителите.
Очилата могат да бъдат намерени на сайтовете: http://www.smm.bg/store.html и www.lensonline.bg и по време на събитията, които организират Румънеца и Енчев.