Актрисата Милена Видер - жената на Мариан Бачев, е бременна в 9-ия месец, но за сегашното състояние май никой не подозираше. Знаеха само най-близките.

В събота двамата се разхождат из София и срещат своя близка приятелка - Мелина-Елина Бондокова, която е професионален фотограф. Тя им прави няколко снимки.

После актьорът спонтанно решава и ги публикува във фейсбук. И ето оттам започват закачките и дори обратното броене - кога ще роди Видер. Истината е, че и тя не знае.

"Засега бебето ще се роди по нормален начин. Вече сме приготвили чанта, която наричаме аварийна. Там са всички необходими неща за болницата", разказва Бачев.
Това, което със сигурност се знае, е полът на бебето - двамата очакват втора дъщеря.

Александрина е първото им дете. Тя вече е на 7 г. и даже е най-големият инициатор за появата на новия член в семейството. Тя е родена на 23 юни, когато е и рожденият ден на Боб Фоси, създателя на "Ах, този джаз". В същия ден баща Бачев играе в известния мюзикъл, защото се чества 80-годишнината от рождението на Фоси.

Сега програмата на Бачев също е пълна. Той заминава на турне със спектакъла "Апокалипсис, кога". Първото представление е в сряда в Дупница. С колегите си ще играят в Ботевград на 20 май, на следващия ден в Русе, а на 22-и - в Разград. "Уговорил съм се с бъдещата си дъщеря да ме изчака", казва актьорът.