Както всичко, което ни очаква тази есен в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, и журито на предаването няма да пълни зададени по формат роли, а ще провокира, изненадва и следва най-високи професионални стандарти, споделиха от амбициозната продукция, която тръгва по TV7 през септември. „Не сме търсили двама мъже и две жени или един строг, един благ, една критична и една чувствителна“ – издават продуцентите на шоуто Иван и Андрей – „Най-важното, което ни интересуваше при хората, които поканихме, бе те да са перфекционисти с доказан опит и репутация.“

Изненадата сред членовете на журито е най-големият глас в българската поп музика – Георги Христов, който за пръв път ще участва в риалити формат. За своите 30 години на сцената той не само пълни най-големите концертни зали в България, но е и безспорен професионалист, който не прави компромис с принципите си – нещо, което ще разберат и участниците в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ.
В журито на шоуто са и ветераните Фънки и Люси Дяковска, които вече са се нагърбвали с подобна отговорност в миналото и с нетърпение очакват отново да бъдат съдии – този път на таланта и амбицията на цели три поколения български изпълнители.
Другата утвърдена звезда в журито, което ще отсече веднъж завинаги кой наистина може да пее, е Здравко от дует Ритон. Почитателите на музикалното семейство тепърва ще разберат дали и великолепната му половинка Катя ще бъде до него, както и подложена ли е на изпитание хармонията на дуета.

Пилотното за България и света издание на най-новия музикален риалити формат МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще стартира през септември по TV7. Уникалната продукция е вдъхновена и създадена специално за българските зрители, които заедно с журито ще преценят дали опитът е по-важен от таланта, сценичното представяне от изпълнението и кой наистина може да пее. Три поколения български изпълнители – легендите на нашата сцена, звездите от днешния ден и младите амбиции, които искат тепърва да си спечелят признание и слава – ще влязат заедно в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, за да докажат способностите си. Те ще се борят и за голямата награда от 100 000 лв.

Очаквайте предстоящия сблъсък между безкомпромисното жури и трите поколения на българската музикална сцена само в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ по TV7 през септември.