Mлади и влюбени, те преминават през девет земи в десета, за да уловят щастието си. Не е приказка, а истинската история на Мънийн Янг и Пламен Цветанови. Младата дама, която живее в София близо три години, е една от най-красивите китайки. Преди да сложи брачната халка, тя е водеща манекенка в родината си и е носителка на титлата "Мис Туризъм Китай 2009". Пламен Цветанов е един от обещаващите български музиканти - за своите 26 години той има няколко международни отличия в конкурси за пиано, автор е на филмова и театрална музика.

На един от гастролите си преди 4 години Пламен среща своята половинка и оттогава са неразделни. Мънийн вече приготвя шопска салата и баница. А съпругът и подхвърля самоиронично: "Говоря китайски, колкото да си изкарам боя".

Може да ви се струва, че животът на семейство Цветанови е изпълнен само с клавирни сонати и китайски рози, но не е точно така. Докато узаконят връзката си, двамата преодоляват сериозни административни препятствия.

Но пък след това два пъти вдигат сватба - веднъж в България, втори път в Китай. И откриват, че двата народа, колкото и да са различни, имат общи черти.

Мънийн е жена от сой. В буквален превод името и означава недостижим блян. Баща и - уважаван инженер, участва в конструирането на най-бързия влак в света, който взема разстояние 800 км за около 2 часа. Майката и е наследничка на древен китайски род. Семейството живее в Джънгджоу, столицата на областта Хънан. Родителите дават добро образование на единственото си дете. Мънийн свири на пиано от съвсем малка до 15-годишна възраст. Учи филмово и творческо продуциране. Владее 5000 йероглифа, което я причислява към добре образованата прослойка. Екзотичната красавица не обича да говори много за манекенския си период. За нея той е минало, а и ролята на съпруга я вълнува много повече.