Отрочето на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска само за ден почти удвои приходите от цялата си професионална кариера на играч, която започва през 2007-а. Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като Червения поп, или Red King на английски – игра на думи с произхода му от върховете на комунистическата номенклатура и картата за игра.
Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не беше печелил сериозни суми от миналата пролет, когато се облажи с 42 000 долара от Световните серии по покер, съобщава „Всеки ден“. Малко се знае за годините, които поамериканченият Тед е прекарал под крилото на могъщия си дядо. Според близки на височайшето семейство малкият внук е имал специално място в сърцето на вездесъщия Тато. Медсестрата на бившия Първи – Ани Младенова си спомня, че Малък Тошко бил самотно и тъжно дете, което се радвало, когато дядо му го взимал в резиденция „Банкя“.

Веднага след 10 ноември майката на Тошко – Маруся Мирчевска успява да спечели родителските права за 10-годишното тогава момче и веднага духва с него отвъд Океана. Днес обаче майката не одобрява заниманията на 34-годишния си син. Според нея играта на карти била работа само за пропаднали хора и всички опити на Тошко да я убеди, става въпрос за математика, удряли на камък.