Представители на всички парламентарни групи забравиха за кратко партийните сблъсъци и уважиха зам.-председателя на Народното събрание Мая Манолова в зала "Огледална" на парламента във връзка с нейния рожден ден, предаде БГНЕС.

Манолова събра депутати и журналисти в почивката на днешното заседание, за да почерпи за своя рожден ден, който бе на 4 май.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева, лидерът на ДПС Лютви Местан, депутатът от "Атака" Венцислав Лаков и други поднесоха на Манолова букети от името на своите парламентарни групи. Голям интерес за журналистите предизвика целувката между Манолова и Цачева, които са яростни политически опоненти в пленарна зала.

"От името на ПГ на "Коалиция за България" ти благодарим, че си сред нас. Ти си не просто борбена, а съумяваш да дадеш самочувствие и на своите колеги и да респектираш политическите опоненти", заяви от своя страна Атанас Мерджанов от името на левицата.

От своя страна Манолова благодари на всички за демонстрираното уважение и най-вече на своите колеги от "Коалиция за България" за съвместната работа по редица законопроекти.