Продуцентът на "Непобедимите" Ави Лърнър води разговори със Силвестър Сталоун да влезе отново в кожата на Рамбо, но този път в телевизионен сериал, основавщ се на хитовата поредица.

Лърнър, който беше продуцент на "Рамбо" 4 от 2008 г., обединил усилията си с компаниите Ентъртейнмънт Уан и българската Ню Имидж за адаптацията. Той заяви, че е развълнуван от възможността отново да си сътрудничи с добрия си приятел Слай.

Според слуховете Сталоун ще участва в "творческото ниво" и също така може да изпълнява ролята на Рамбо, която го направи световна звезда. В първата част от поредицата "Рамбо: Първа кръв" от 1982 г. той изпълняваше ролята на объркан ветеран от Виетнамската война. Филмът беше режисиран от българина Тед Кочеф.

Последваха продължения през 1985 и 1988 г., а 20 години по-късно поредицата беше съживена. "Почитателите на Рамбо са от всички демографски категории и сме уверени, че бързо ще намерим дом на този сериал", заяви Джон Морейнис от телевизия Entertainment One (eOne).

Миналата година Сталоун каза пред журналисти в Рим, че иска да изиграе още веднъж Рамбо в последен голям филм. "Не се пенсионирам само заради Рамбо. Просто виждам един човек, който не може да се прибере у дома. Той се нуждае от война и го виждам как умира там", заяви екшън звездата през ноември 2012 г.

Четвъртата част на "Рамбо" от 2008 г. донесе над 100 милиона долара в световния бокс офис, но беше приет със смесени отзиви. В момента Сталоун е в България за снимките на третата част от екшън поредицата "Непобедимите".