Камелия ще бъде новият Купидон в ефира на Нова ТВ тази есен. Чаровната блондинка става водеща на най-новото риалити предаване „Марс и Венера”, което ще стартира в ефира на медията през септември. Провокативна, емоционална и романтична, тя ще помага на мъжете и жените да открият пътя един към друг. Със стрелите на любовта известната певица ще стреля всеки делничен ден от 17.00 часа. по Нова ТВ.

Първият сезон на премиерното за българския ефир шоу ще бъде едно истинско приключение из сложните отношения между представителите на двете планети – Марс и Венера. В него двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел – всеки един от тях да намери своята половинка. Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта. Дали участниците ще намерят общ език? Кой кого ще избере? Ще се харесат ли или точно обратното? 

„Винаги съм вярвала, че този свят се върти около любовта. Безкрайно щастлива съм, че в това предаване ще помагам на хората да срещнат именно нея” – коментира Камелия по повод старта на новия проект. В романтичното и едновременно с това забавно пътешествие на участниците тя ще бъде техен неизменен спътник, като следи отблизо техните истории и ще им помага да откриват отговорите на най-значимите въпроси.

Седмици преди старта, всички, които искат да бъдат част от предаването, могат да се запишат за участие на адрес http://marsivenera.novatv.bg. Голямата новина е, кастингът ще тече през целия сезон, като дори в момента всеки желаещ да влезе в ролята на Марс тази есен може да кандидатства.