Верността към определена автомобилна марка е обичайно явление, особено в САЩ. По правило, собствениците на пикапи Chevrolet или Ford много рядко избират друг производител, като само заменят остарелия си модел с по-нов.

Изданието Autoevolution съобщава за вероятно най-верния фен за пикапите на Ford. Флойд Пълин от Пенсилвания наскоро си е купил 16-ия поред такъв автомобил - чисто нов F-150 STX. Нищо неестествено, ще каже някой, но трябва да направим едно уточнение. Наскоро Флойд е навършил 102 години, като кара модели на марката от 87 години.

Първата кола на Пълин е Ford Model T, купен още през 1926 г. - тогава компанията се ръководи от самия Хенри Форд. И оттогава, в продължение на почти век, Флойд неизменно залага на автомобили от тази марка.

В знак на благодарност компанията решила да направи на клиента си необичаен подарък. Пълин е бил назначен за почетен президент на подразделението Ford Trucks, макар и символично, само за един ден. Освен това сътрудници на Ford са заснели клип с поздравления за рождения ден на Флойд и са организирали специална вечеря в негова чест.