След 12-годишна пауза Шер се завърна на музикалната сцена с нова песен и видеоклип.

Песента се казва Woman`s World, а клипът към нея беше представен за първи път днес. Макар че повече от десет години е далеч от музикалните класации, певицата не се е отказала от страстта си към перуките и показва разнообразни крещящи творения.

Вероятно подигравайки се с неверните слухове, писани за нея през десетилетията, Шер носи перуки, направени от изрезки от стари вестници. В друг кадър тя се появява с по-традиционна бяла перука на черни петна, след което се връща към 70-те години на миналия век с буйна червена перука.

Както може да се очаква от 67-годишната дива, Woman`s World е ритмично денс парче, което несъмнено ще намери място в плейлистите на мнозина ди джеи за съботната вечер на дансинга, отбелязва британският вестник "Дейли Мейл. Макар Шер да е основната атракция във видеото, към нея се присъединяват множество жени с различни раси, възрасти и външен вид.

Песента е първата от новия албум на Шер Closer To The Truth, който от своя страна е нейният първи от 12 години насам след Living Proof от 2001 г. Тя ще бъде представена официално на 13 октомври, а албумът ще бъде пуснат на пазара на 14 октомври.