Марс и Венера са по-близки отвсякога – през месец септември, когато в ефира на Нова ТВ стартира изцяло ново за българската публика шоу. Предаването „Марс и Венера” ще дебютира за зрителите с епизоди всеки делничен ден, а в него необвързани мъже и жени ще могат да открият любовта.

Активните дискусии и разнообразните теми на разговори ще отличават „Марс и Венера” от всички продукции, реализирани до този момент. Публиката ще може да взима участие във всяка една ситуация в студиото, а централни на екрана ще бъдат въпросите за любовта, доверието и различията между половете.

Седмици преди старта, всички желаещи да се запишат за участие в продукцията могат да го направят на адрес http://marsivenera.novatv.bg. Единственото условие за участие е кандидатите да са необвързани и мотивирани да открият своята сродна душа.

„Марс и Венера” ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа в ефира на Нова ТВ. Кой ще влезе в ролята на Купидон – или водещ на предаването, какви ще бъдат първите провокации и с какво ще ни изненадат участниците в най-новия телевизионен проект, ще разберем съвсем скоро.