Популярният кмет на Лондон Борис Джонсън беше "удостоен" от лична аудиенция от кралския крокодил Джордж в Австралия. Влечугото е подаръкът от Страната на кенгурото за принц Уилям и съпругата му Кейт. По време на срещата британският гост и местната знаменитост даже си размениха целувка.

Джонсън, който е известен с чувството си за хумор, се помайтапил:"Принц Уилям и съпругата му трябва да го видят, преди да се е превърнал в дамска чанта". Крокодилът се излюпи на 3 декември 2012 г., денят, в който принцът и херцогинята обавиха, че чакат наследник. Влечугото веднага получи името Джордж, след като стана ясно как ще се казва новото попълнение в британското кралско семейство. Крокодилът стана много популярен и се сдоби дори със своя страница във Фейсбук. Всяка година на британското кралско семейство ще бъде изпращана картичка, за да могат в Лондон да проследява израстването на зъбатия си приятел.

Джонсън, който почива в северните райони на островната държава, се срещнал с главния министър на Северната територия Адам Джилс. От него разбрал, че Уилям и Кейт имали намерение да посетят района следващата година и затова пуснал шегата за бъдещето на влечугото. И после кметът на британската столица зарадва присъстващите репортери като целуна набързо малолетния хищник по муцуната.

Борис Джонсън заяви, че е поразен от красотата на природата на северните райони на Австралия и с удоволствие ще поеме функцията на почетен посланик на Северната тертория във Великобритания.