Едва седмица след като 7-годишната Пламена от Русе беше погребана, майка й Деница се озова на улицата. Без дом и без пари. Тя беше единствената, която изпрати малката Пламена на гробището.

Когато се прибрала в Септември обаче, разбрала, че новото й семейство иска да се раздели с нея.

Преди три години Деница се развежда и губи двете си момиченца – Пламена и Десислава. Правата върху тях са дадени на баща им – Пламен. На Великден Деница губи завинаги голямата си дъщеря, след като баща й я пребива до смърт. А третата голяма загуба в живота й не закъснява.

„След като погребах детенцето си, останах на улицата, буквално, защото бях най-гадно и жестоко изгонена. Загубих и второто си семейство и най-вече човекът, който наистина имах за семейство, приятеля си, на който можех да разчитам в добро и зло”, сподели Деница пред Нова тв.

Твърде много истини за живота на Деница е чул приятелят й Марин само за няколко седмици. Семейството му също се е почувствало обидено и огорчено от факта, че научава неща за живота й от медиите. Житейският път на Деница и фактът, че Марин трябва да вземе в дома си нейното дете от друг мъж, се оказали твърде голям залък за преглъщане в малкия Септември.

Марин не пожела да говори публично за раздялата. Каза единствено, че никой не познава Деница, както той и че тя сама си е виновна за положението, в което се намира. А Деница сега ще трябва да търси и решение на един по-голям проблем – как да вземе при себе си малката й дъщеря – Десислава, след като отново е сама. Без дом.

Изоставена от всички, Деница намира подкрепа в непознати хора от Септември. Те й дават нова надежда, че ще успее да вземе детето си.