Най-татуираният мъж на Великобритания, чиято кожа е 90% покрита с мастило, е започнал обратния процес. Той е тръгнал на редовни лазерни интервенции с една цел – да премахне всичките си татуировки, като досега е похарчил за чистенето 6000 британски лири. 34-годишният ексцентричен мъж обаче иска да се отърве от татуировките си, за да може… да си направи нови.
Кралят на мастилото е активист от Бирмингам. Прави първата си татуировка – британски булдог, когато е едва на 16 години. Но, както винаги, една татуировка просто не е достатъчна и оттогава до преди няколко месеца мъжът е похарчил над 25 000 британски лири за татуси. Постепенно ексцентрикът покрива 90% от тялото си, включително и лявата си очна ябълка, която е татуирана в черно.

Матю Уелън, както се казва всъщност, сменя съвсем официално името си на King of Ink Land Body Art The Extreme Ink-Ite преди четири години. Но тази година властите отказват да му издадат нови документи, защото сметнали, че всъщност името му е неподходящо.

Не знаем какво се е случило с личните му документи, но знаем какво се случва с кожата му. Тя страда и изживява тежки моменти, защото премахването на татуировките с лазер е супер болезнена процедура.