Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли, които са партньори в живота, ще си партнират отново и във филмов проект, съобщи "Холивуд рипортър".

Според изданието Джоли вече работи над сценария за все още неозаглавения филм.

Запознати с проекта източници спекулират, че драматичната лента ще проследи историята на двойка разделени партньори, които заминават заедно на почивка с надеждата да спасят брака си.

Филмът ще бъде втори съвместен актьорски проект за Анджелина Джоли и Брад Пит, които за пръв път си партнираха на големия екран през 2005 г. в лентата "Мистър и мисис Смит" (Mr. & Mrs. Smith).

Първите искри между двамата актьори пламват именно на снимачната площадка на "Мистър и Мисис Смит", въпреки че по това време Пит е женен за Дженифър Анистън.

"Мисля, че бяхме последните двама души, които са търсели връзка в този момент. Аз със сигурност не съм" коментира Джоли.

"Ние открихме тази странна приятелска връзка и любовта ни просто се случи изведнъж. Мисля че аз го осъзнах, когато се хванах да си повтарям: „Господи, нямам търпение да се върна на работа", обяснява тя.