Жерар Пике от Барса ми беше първото гадже. Говорим за времето, когато бяхме 14-15 годишни. Това призна пред Сашо Диков дъщерята на Христо Стоичков – Мика.

Когато тя е живяла в Барсeлона като малка, Григор Димитров е тренирал там. „Григор е много възпитано момче и често идваше вкъщи. Познаваме се от много време. Страхотен е. Гришо ми е като малко братче”, сподели Мика Стоичкова.

Дъщерята на Ицо Стоичков разкри още, че скоро Пике я е запознал със съпругата си Шакира. „Тя има всичко и дава всичко. Шакира е страхотна жена”, допълни Мика.

Тя призна също така, че се познава много добре и Рафа Надал. Мика не скри разочарованието си от факта, че от тв шоу са закотвили екип, за да я снима кога излиза и как се държи.

„Просташко е да висиш пред дома на някого. В Испания да снимат къде живееш и номера на колата е подсъдно, а у нас не е”, добави Мика.

"Срам ме е да споделям как ме наказваха в италианското училище, което посещавах като дете. Биеха ни през ръцете с пръчка, а бях едва във втори клас". Това призна със сълзи на очи дъщерята на Христо Стоичков. За сметка на това щерката на футболната звезда заяви, че в семейството й не е имало скандали, баща й и майка й никога не са й посягали.

Стоичкова разкри, че е подготвяла голям телевизионен проект с документален характер, който обаче е бил отхвърлен у нас и затова тя ще го реализира в Мексико.
"Аз не съм човек материалист", коментира Мика, допълвайки, че можела да живее "боса на плажа с три чифта бански".

Тя категорично отрече информацията, че е платила 50 хиляди лева, за да участва в "Денсинг старс" - информация, която се появи из някои медии. Бих ги инвестирала по по-добър начин, каза тя.