Деси Добрева се разпява в колата. Това призна самата тя пред Ива и Яна в "Жените говорят" по TV7. Певицата внесе празнично настроение в студиото и сподели, че свързва Гергьовден с агнешко.Пред водещите на шумното женско шоу тя разказа, че много пътува и понякога й се налага да се разпява в колата. Когато е загряла добре гласните си струни, пее толкова силно, че радва с изпълнението си останалите участници в движението.

Деси обясни още, че талантът си е талант, но специално тя влага 200% труд в музикалното си развитие. След три дипломи за висше образование Деси потвърди тезата на психолозите, че на децата трябва да се пее още в най-ранните дни на бременността. Младата майка го е приложила, докато е очаквала раждането на собствената си дъщеричка.

Днес малката Алина има артистични заложби, но проявява особен талант в измислянето на истории. Въпреки невръстната си възраст малката вече показва характер. Деси обаче се проявява като търпелив родител. За себе си е спокойна, че вероятно има наследственост не само в таланта, а и в пакостите. Собствената й майка е признала, че Алина определено има на кого да прилича.

„Искам да я науча на човечност. Хората забравиха да бъдат човеци. Станали са машини, за които са важни пари, секс, всичко друго, но не и това да бъдат хора”, каза в заключение Деси Добрева.