Младен Михалев - Маджо е назначил своя брат за охранител в банката си. Здравко Михалев работел като най-обикновен пазач в офиса на Асет банк в Силистра. Здравко или Зарко, както го наричат приятелите, е с осем години по-голям от известния си брат, пише „168 часа”. „Здравко е много стриктен в работата си. А вън от служебните си задължения е добряк. Веселяк. И душата на компанията. От този тип хора, които са готови да разделят залъка си на две и да го дадат даже на първия срещнат човек. Дори и на непознат”, така оценява приятеля си негов много близък човек от Силистра.

Младен Михалев и брат му Здравко се простиха с баща си Йордан Михалев на големия християнски празник Богоявление. Той почина на 82 години. Опелото се състоя в силистренската черква „Св. Апостоли Петър и Павел”. За да го отслужат с молитви и тамян участваха всички свещеници от храма. Това се случвало само, когато покойникът е истински християнин, който почита църквата.

Свещеници разказват, че синът Маджо също бил праведен и помагал с финансови средства на местното настоятелство.
Той започнал да държи особено на православната църква, след като го простреляли пред кино „Севастопол” в София преди 20 години.
Местни хора от Силистра разказват, че на поклонението на Йордан Михалев се стекли дори и хора, които не го познавали.

«Дойдохме да се поклоним пред абсолютно непознат човек. Грехота е, съзнаваме, но мечтата ни беше да видим Маджо», разказали младежи, които присъствали в църквата. Те обяснили, че много искали да видят как е облечен той и как ще се държи със съгражданите си.
Очакванията им се оправдали. Минути преди погребалната церемония паркингът пред храма буквално почернял от охранителите на бизнесмена.

«От четири луксозни лимузини Мерцедес слязоха 12 яки охранители. Някои бяха с тъмни очила, други – не», разказва приятел на Младен Михалев.

Те огледали терена и едва след това от брониран Мерцедес слязъл и самият Маджо. До него била и съпругата му Елена.