Азис прокле вестникари, след като снимка на дъщеря му лъсна в столичен всекидневник. 7-годишната Рая бе щракната от папараци, въпреки че фолк певецът ревностно я пази от медиите, откакто се е родила. От фотото се вижда, че момиченцето е русо, със сини очи и както баща й я описва – прилича на шведка.
"На който е снимал детенцето ми и този който е разрешил публикацията. Господ да вземе неговото или никога да не му даде такова! Защото тези хора са лишени от родителски инстинкт и нямат право да имат деца! Исках да бъда добър и мил,но... Няма как да стане с бедни журналисти като нашите. Те нямат достойнство и никаква ценностна система, може да се продадат за 20 или 30 лв. Толкова струва подобна статия (проверил съм). Моите клетви стигат до тези към които са отправени,вярвайте ми и...ОЧАКВАЙТЕ!", написа Азис във Фейсбук.

Клетвите му са подкрепени от провеждащата конкурс за папараци Николета Лозанов, известната като най-жълта тв журналистка Венета Райкова, продуцента на "Биг брадър" Радо Тушев, Черната Златка, скандалната организаторка на конкурса "Мис Силикон" Мариана Маринова.

Според някои желанието на Азис да скрие детето е за да има тя нормален живот. Според други обаче фолк певецът всъщност се страхува от отвличане.