Жена от Флорида, която се смята за ощетена откъм гръдна обиколка, обикаля улиците, за да събира пари за увеличаване на бюста си.

Кристина Андрюс от Пенсакола носи надпис със светлосини букви на розов фон, който гласи: "Не съм бездомна, нуждая се от гърди". Тя се движи по натоварена отсечка, за да събира пари за козметичната операция. "Просто искам по-големи гърди, защото не съм доволна от тези, които имам, и си помислих, че е добре да го направя по този начин", заяви Андрюс пред телевизия Wear-TV. "Някои хора слагат надписи, че са бездомни. Аз не съм..., така че просто съм честна", допълни тя.

За изненада на Андрюс много щедри шофьори спирали, за да даряват пари за каузата й. Макар крайната събрана сума от младата жена да не е известна, много минаващи автомобилисти спирали, за да помогнат. "Мислех си, че хората просто ще се смеят и ще продължат пътя си, но те казваха: "Хей, ето малко пари", заяви тя.

Независимо дали дарявали пари на Андрюс или не, местните шофьори не можели да игнорират надписа. "Това е доста откачено..., то е нещо много необичайно, което не се вижда много често", каза млад автомобилист.

Андрюс смята първото си просене за успешно, като заяви пред местна телевизия, че дори, когато не получавала пари, успявала да накара минувачите да се усмихнат.