Оказа се, че протестите се отразяват дори на развлекателния бизнес. За това се оплака бизнесменът Петко Димитров в „Предаването на Карбовски“ по TV7, който има заведение на ул. „Леге“. Районът почти всеки ден е затворен от полицията заради протестите и достъпът до заведението е силно затруднен.Въпреки това Петко Димитров като цяло е на страната на протестиращите. „Най-големият проблем е, че хората нямат пари. Моят апел към политиците е да направят така, че да има някакви пари“, каза той. Неговият бизнес също е в криза заради падналите обороти.

„Има много момичета, които имат ценности. Но има и много момичета, които те виждат като 100 долара“, смята Димитров, който е известен с успеха си сред жените. „Това е един сапунен мехур, който ще се спука“, каза той за връзките, които се основават на финансовия интерес.

Засега Петко иска да гледа детето си в България. „Но нищо не се знае. Виж какво става, утре не се знае какво ще се случи“, уточни той.

Бизнесменът на няколко пъти коригира Карбовски в изказа му. Първо го сряза, че не е редно да се използва думата „чалга“, а „попфолк“. Второ, на въпрос за „това момиче Яна, хубавото“, той обясни на водещия, че „тя е жена“.

„Има ценностна система, има чувство за хумор – неща, които са много важни. Знае как да накара един мъж да се усмихне“, сподели Петко по адрес на Яна. Двамата не бързат да създават семейство.

Той се оплака от Карбовски, че той е пускал слухове за неговите завоевания и за имиджа му на плейбой. По средата на интервюто бизнесменът констатира, че в студиото на водещия има и мухи, които го разсейват от въпросите за личния му живот. „Какво да се прави?“, вдигна рамене Карбовски.