Ако все още се чудите за какво мислят мъжете по време на секс и тази мисъл не ви дава покой, вече можете да спите спокойно. Британско проучване, цитирано от списание "Космополитън" най-сетне откри какви са мислите на мъжете в най-интимните моменти. Изненадващо или не, резултатите сочат, че докато са под завивките с партньорките си, мъжете най-често мислят за тройки, секс с приятелки на жената до себе си, секс с колежки и повече авантюри в леглото.

Средно половината от обвързаните господа имат тайни желания за секс със своя приятелка. Значително по-малко - 18 на сто от женените мъже пък копнеят да преспят с колежка.

Повечето анкетирани мъже са посочили, че са спали само с една до три жени. Сред господата обаче има и три процента, които се хвалят с "бройка" над 100.

Едва половината господа са си признали, че са правили секс за една нощ.

От изследването става ясно и, че средно 42% от мъжете са изневерявали на половинката си, а 82% от провинилите се не крият, че след това са изпитвали вина за действията си. Като причина за кръшканията си мъжете посочили скуката.

Връщайки се на най-често срещаната сред мъжете фантазия - тройката, изследването на "Космополитън" сочи и, че повече от половината от всичките 732-ма анкетирани господа не са скрили склонността си да въведат трети човек под завивките.