Адел ще дебютира в киното в новия шпионски трилър на режисьора Матю Вон.

25-годишната певица вече има малък опит в света на киното, тъй като беше гост звезда в епизод от сериала "Грозната Бети" през 2009 г. Тя се смеси с холивудския елит и по-рано тази година, когато получи Оскар за песента си Skyfall към новия филм от поредицата за Джеймс Бонд.

Сега тя ще се присъедини към актьорския състав на филма The Secret Service, шпионски трилър, основаващ се на графичния роман на Марк Милър, а нейни партньори ще са Самюел Л. Джексън и Колин Фърт. "Адел е точно това, което Матю търси", разкри запознат източник. Според слуховете в лентата певицата ще играе лошо момиче.

"Той иска най-добрите имена в различни сфери, за да подсилят идеята на филма и да го превърнат в доходоносна поредица. Не можете да намерите по-голямо име от Адел в музиката, поради което той много искаше да я има в проекта си", допълни източникът пред таблоида "Сън".

Представител на певицата все още не е потвърдил или отрекъл информацията. Снимките на лентата ще започнат по-късно тази година и той ще излезе на екран догодина.