Сара Джесика Паркър краси корицата на септемврийския брой на американското списание Harper’s Bazaar. Актрисата е облечена в зашеметяваща златна рокля на Marc Jacobs. Фотограф на фотосесията е Тери Ричардсън. С широка усмивка звездата от „Сексът и градът“ позира в още няколко впечатляващи тоалети на Chanel, Oscar de la Renta и Gucci. Силно впечатление прави дълга, полупрозрачна рокля, която всъщност показва повече, отколкото скрива.

Пред модното списание Сара Джесика разкрива, че отново подновява работата си съвместно с Мanolo Вlahnik. Тя ще се превъплъти в ролята на дизайнер на обувки, като смята да заложи повече на нестандартните форми и различни комбинации цветове. Ето какво още споделя актрисата пред Harper’s Bazaar:

За брака си с Матю Бродерик: Матю и аз идваме от друго време и място. Когато бяхме млади всичко, което някога сме искали, беше да бъдем добри актьори. Не сме мислели за слава и пари, защото честно казано парите никога не са били част от мечтата ни. Тя беше да работим в театър, да бъдем около тези хора, към чиято работа изпитвах страхопочитание.

Обичам Матю Бродерик. Наречете ме луда, но аз го обичам. И двамата сме много посветени на нашето семейство и нашия живот. Обичам живота ни. Обичам това, че той е баща на децата ми и това е, защото благодарение на него имам целия този свят, който обичам.

За сътрудничеството в света на модата: Всички сме работили с трудни хора, а аз винаги съм си мислела, че мога да ги обезоръжа. Обичам сътрудничеството. Аз съм страхотен слушател и ученик, както и не мисля, че знам повече от тях. Аз съм открита.