Студентката в София Лидия Стоичкова и нейният любим Иван Вишанин направиха нещо невиждано до момента, след като вместо букети, гостите им носиха детски играчки, които младоженците ще дарят на домове за сираци, съобщава struma.com. Красивата манекенка от Русе Лидия Стоичкова стана снаха в Банско, след като успя да омагьоса най-желания ерген в курортния град – бизнесменът Иван Вишанин - Колди.
Двамата влюбени си казаха "Да" и се заклеха във вярност пред очите на кума Иван Еринин- Джипса и съпругата му тази събота. Изисканото и добре организирано сватбено тържество се състоя в луксозния ресторант Stone Flowerв Банско.

Около 200 гости от всички краища на страната пристигнаха в курортния град с украсени автомобили и идеално се вписаха в официалния сватбен дрескод. Приятелките на булката и шаферки манекенки от цялата страна бяха облечени в рокли цвят пепел от рози, а така се подсилваше красотата им. Булката бе избрала за себе си уникална рокля с дълъг шлейф като принцеса.

Младоженците изумиха гостите си с изискването вместо огромни букети за булката да поднасят детски играчки. Така партито по повод най-хубавия им ден се превърна в цветно и красиво тържество. Всички събрани играчки ще бъдат дарени на домове за сираци.

С много музика, танци и веселие сватбата продължи до малките часове на нощта. Тайна остава специалният подарък на кума Иван Еринин, които е роднина и близък приятел на младоженеца Вишанин. От години Вишанин се зарекъл, когато се реши на тази важна стъпка, да покани Еринин за кум. И спази обещанието си. Под сурдинка се говори, че младоженците са избрали за сватбеното си пътешествие екзотична и топла страна, към която потеглят след броени дни.