"Искаме да се отстранят от длъжност всички полицаи, които не вземат адекватни мерки, Йовчев трябва незабавно да вземе мерки", заяви скандалният Бисер Миланов – Петното от Национално движение "Свобода".

Миланов се оказа част от поканените за днешната среща с премиера и взе активно участие в нея. След като срещата приключи той реши да представи и пред медиите революционните си идеи. "Предлагаме при положение, че правителството не може да предприеме достатъчно адекватни мерки срещу платените така наречени интелигентни протестиращи, които са "за" свалянето на кабинета, то да даде възможност на нашите членове да използват доброволни отряди и съвместно с органите на реда да разкриват и залавят всички организатори, които обслужват интереси на Джордж Сорос", обясни Петното. Той обаче така и не е разбрал как вътрешният министър Цветлин Йовчев гледа на идеята за доброволни отряди, които извършват арести. Движението на Петното имало достатъчно "доказателствен и снимков материал, от който се вижда как се плаща на разни граждани".

Петното се похвали, че не е прочел нито една книга в живота си, защото "който върви по следите на другите, не оставя път след себе си". "Ние искахме да чуем кога ще престане полицейщината и репресията срещу нашето движение. Искахме да чуем кога ще престане дискриминацията от медиите спрямо нашето движение. Медиите ни определят като криминално проявени. Това е дискриминация. Това, че аз съм лежал в затвора не означава, че не съм гражданин на тази държава и не означава, че нямам същите права", каза Петното и добави : "министър Йовчев каза да продължаваме да пишем жалби".