Двойка, от Мичиган, която 22 години мечтае за момиче, се сдоби с 12-то си момче.

Катери и Джей Скуонд, които станали родители на първия си син Тай, докато били в колежа, решили да опитат да се сдобият с още едно дете, надявайки се този път то да е момиче. Но в на 4 август, неделя, те посрещнали на бял свят 12-то си момче.

"Това е къща, изпълнена с доста тестостерон", казва Джей Скуонд. Малкият Тъкър бил посрещнат в дома си от 21-годишния Тайлър, 17-годишния Зак, 16-годишния Дрю, 14-годишния Брандън, 11-годишния Томи, 10-годишния Вини, 8-годишния Калвин, 6-годишния Гейб, 5-годишния Уесли, 3-годишния Чарли и близо 2-годишния Люк.

"Готвехме се да си тръгнем от болницата и аз казах: "12 деца. Това е лудост", спомня си Скуонд. Като единствена жена в къщата Катери е свикнала да е малцинство. Но се надявала, че това е шансът им да приемат още малко женска енергия в дома си.

"Мислехме си, че може би, кой знае, ще имаме момиче. Номер 12 можеше да е единственото момиче", споделя тя. Въпреки всичко двойката е доволна от новото попълнение в семейството. "Сигурни сме, че той ще пасне веднага. Отдавна се отказахме от мисълта, че малко момиченце може да се появи в това семейство", признава Джей.

Двойката казва, че голямото семейство се получило случайно. "Когато се роди Тай, бяхме още в колежа и си казахме: "нека да имаме още едно дете, така че Тай да не е на десет, когато ще има брат или сестра. Така се роди малкият Зак", казва Катери. Разликата между 21-годишния Тай и 17-годишния Зак е четири години. След това ново братче се появявало всяка година или на две години.