До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел и до 5 стотинки за всеки литър газ пропан бутан ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Предложението е в сила от 01.05.2014 до 31.05.2014 за всички притежатели на VIVAClub карти, като отстъпките зависят от нивото на лоялната карта.

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома за частни клиенти – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните 6 месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

Всеки член на VIVAClub има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките важат за всеки лоялен клиент на оператора, независимо дали ползва една или няколко VIVACOM услуги. Единственото условие, за да се възползва потребителят, е да носи със себе си своята VIVAClub карта.