В събота вечер, наживо от Арената, предстои най-мащабната битка в Къртицата 2 досега. Гладиаторският сблъсък ще предложи зрелище и върховно изпитание на силите, за което не всички са подготвени. Водни препятствия и огнени тунели ще преодоляват супергероите, за да постигнат крайната си цел и удържат победа над Къртицата.
След вчерашното неуспешно предизвикателство „Водни трафиканти”, сметката на Къртицата пое курс нагоре с над 8000 лв. Ивайла Бакалова не устоя на огромното Изкушение да види тайната среща на саботьора с главния редактор Ники Николов, а това струваше на Групата още 2500 лв.
Тази вечер в живото предаване, Бориса Тютюнджиева отново ще се бори за оставане в играта, след като снощи зрителския вот я посочи за Къртица. Кого ще номинира Групата и с какви мотиви ще направят своя избор участниците, предстои да видите от 19.30 ч. по TV7.
Днес ромската фамилия Валя и Моро ще напусне Базата, а изгоненият миналата събота Борислав, ще се завърне в студиото като коментатор.
След тоталният емоционален срив на Марина Мицич, последван от героичната й победа в Предверието, първосигналните й реакции няма да утихнат. Довечера ще стане ясно, кое накара Мицич да избухне към Виктория и колко обиди може да изрече в минута.
След като супергероите определиха своята „Златна тройка” победители, днес те ще разсъждават и за слабите играчи в отбора. Искрени или прикрити, тактика или постановка, кои са истинските им лица и кой ще е следващия напуснал Къртицата 2 завинаги – развръзката предстои тази вечер.