Джоуи Крамър, барабанист на световноизвестната банда Аеросмит, заяви, че не вижда смисъл той и колегите му да издават повече албуми.

Според 63-годишния музикант, записите не им носят никакви пари и цялата работа по предстоящ проект ще бъде изцяло на тяхна сметка.

"Би било чудесно да издадем нов албум, но в това няма смисъл. Записите не се продават и не носят печалби. Няма звукозаписни компании, които да платят за проекта и се очаква ние сами да платим за него. Да не говорим, че в момента нямаме компания зад гърба си, работим самостоятелно", коментира Крамър в интервю за "UltimateClassis".

Барабанистът на известната банда призна, че последният им албум не е бил толкова успешен, колкото всички те са очаквали и сега основно изкарват парите си от турнета по света.

"Няма почти никакъв смисъл да се инвестира в нов албум, имайки предвид успеха на предишния. Разочароващо е, защото си мисля, че това наистина беше добър албум", добавя Крамър.

Той смята, че от значение е и състоянието на сегашната музикална индустрия. "Музиката днес е за еднократна употреба, пускаш хит и след 5 минути се появява нов. Ние не сме нито Джъстин Бийбър, нито Ники Минаж, за да има смисъл от този тип работа", завършва барабанистът.