Четиримата кърджалийци, които изчезнаха в нощта на водния ад, са били във Винево по тъжен повод – наскоро се самоубил техен близък. Това съобщава 24rodopi.com, като се позовава на информация от кметството на селото.
29-годишната д-р Ширин Мюмюнова Рамаданова, която живеела в кърджалийския квартал „Възрожденци”, 4-годишното й дете и двамата родителите на лекарката се качили в „Опел” към 22.00 часа и тръгнали да се прибират. Повече никой не ги видял.
4-членното семейство от Кърджалийско изчезна в нощта на водния ад, а днес полиция и пожарна издирват трупове край село Винево. Призори, близо до пострадалия от стихията мост, е открит лек автомобил „Опел”, който е смачкан и най-вероятно е бил отнесен от водата при опит за преминаване през съоръжението.

Първи спасителите открили трупа на майката на д-р Рамаданова - Ресмие, която е била учителка в Черноочене. Мъртва е открита и лекарката.

„В шок сме от новината. Д-р Рамаданова беше отличен специалист и чудесен човек. Беше в Спешния център, но се премести в кардиологията. Знаем, че има две деца”, коментираха лекари от местната болница.