Невиждан в българския ефир скандал ще срине приказния Дворец на най-красивото шоу „Мис България 2013” тази вечер в ефира на TV7. Вместо да си разменят червилата, претендентките ще си разменят вулгарни обиди. Дали саморазправата с брутални удари по самочувствието ще накара враждуващите лагери на „лелките” и „децата” да стигнат и до физическо насилие предстои да разберем в 21:00 часа. Охраната на шоуто от сега е нащрек и е готова да влезе в Двореца, ако нещата загрубеят само още малко.
Красавиците, които влязоха в надпреварата за короната преди близо три седмици, вече преминаха всякакви граници на търпимост и толерантност помежду си и разиграха най-грандиозния скандал, който българският зрител е виждал. За какво се хванаха за косите отбора на Звезделина, Миглена, Емел и Пенка и този на Ингрид, Ашли, Франсин и остналите млади, ще стане ясно в лайфа на шоуто.
След най-големия спор от старта на „Мис България 2013” три момичета изявиха категоричното си желание да напуснат имението. Водещият Кирил Ефремов ще ги попита за окончателното им решение тази вечер. Защо обаче се стигна до там, и защо три красавици са готови да загърбят най-голямата си мечта – да станат Мис България 2013, ще стане ясно след 21 часа в ефира на TV7. Зрителите ще наблюдават и първите номинации между претендентките лице в лице. Ще се наложи момичетата да обосноват негативния си вот срещу конкурентките си и то в очите им. Това ще подпали невиждан пожар, който ще се разгори толкова силно, че красавиците няма да могат да запазят самообладание и ще избухнат една срещу друга.
Първите две номинирани, по традиция, ще станат ясни след поредната задача на менторите – Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Мис България 2011 Ваня Пенева и специалният гост – дизайнерката Албена Александрова.  Принцесите ще трябва да вложат всичките си модни познания и да дефилират със собствен стайлинг, за да впечатлят журито.
След като менторите решат кои са двете красавици, които са се справили най-зле и ги изпратят на елиминации, самите момичета ще се номинират помежду си, за да излъчат още две за елиминиране. В Двореца ще стане напечено както никога до сега, когато критиките започнат да се изговарят лице в лице. Чии нерви са най-слаби, коя не търпи критика, и къде е Пенка в цялата схема на скандала, зрителите на TV7 ще узнаят от живото предаване тази вечер в 21 часа по TV7.