Дълбоко съжалявам и искрено си извинявам за неволно изпусната реплика по адрес на бившия министър Симеон Дянков, пише в писмо до медиите рапърът Мишо Шамара, който нарече Дянков "еврейска гад".

Това е груба грешка и никога повече няма да се повтори.

Извинявам се, както на българската еврейска общност, която много уважавам и имам прекрасни приятели сред тях, извинявам се на бившия министър за агресивния тон и на всички други, които са чули неволно изпусната механично клиширана реплика.

Нямам и никога не съм имал лоши чувства, както към евреите, така и към което и да е друго малцинство в България. От векове живеем заедно, ще живеем заедно и занапред в братство и обич. Това е била винаги и моята цел.

Еврейският и българският народ са велики.

Горд съм, че съм българин и живея в страната, влязла в световната история завинаги с това, че спаси своите евреи от лагерите на смъртта. Горд съм и с това, че много от техните потомци са мои приятели, а и мои учители, пише още Мишо Шамара.

До дни ще поискам среща с негово превъзходителство посланика на Израел, както и представителите на Еврейската общност в България, за да поднеса моите извинения лично.

Още веднъж - братя, моля приемете моите извинения, заключава рапърът.