Зайци, кокошки и кочове вкарват супергероите във Великденска мисия

В петък вечер, 12-те супергерои ще се превърнат в големи и малки пилета, в очакване на 8-мото Предверие на Къртицата 2. Преоблечени подобаващо за Великденските празници, участниците ще „кълват” и пренасят в човките си червейчета.
Животинските предизвикателства няма да спрат дотук. Външната мисия „Зоо-Казино” ще изпрати заселниците във ферма, където зайчета и кокошки, носещи знака на съответната карта, ще бъдат цел на всяка двойка участници. Колко лесно се ловят скачащи и кудкудякащи „карти” със завързани очи, може ли манекенката Виктория да язди овца, а Боби да премери сили с черен коч, ще видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.
В живото студио на Къртицата 2, основни герои ще бъдат Боби и Виктория. Откъде тръгнаха закачките помежду им и докъде стигнаха, има ли шанс да станат истинска двойка и има ли Джумпарова настояща връзка – отговорите предстоят.
След като всички попълниха дневниците с новия жокер, в Стаята за разследване останаха Костя, Боби и Вики, които логично свързаха шишарките с екологичните пристрастия на Емил Русев, а плочата на АВВА - с жена му Христина, също почитателка на разходките сред природата.
Кого ще номинират зрителите и кой ще стане сигурен участник в елиминационния тест в събота – развръзката е тази вечер.