След две седмици в пълна изолация красавиците в шоуто „Мис България 2013” започват все по-ярко да показват най-тъмните страни от характера си. Скандалите се превръщат в основен начин на разговор между момичетата, които не спират да си вадят кирливите ризи.
Тон на вълната от разговори на висок тон дадоха двете гимнастички Вили и Ингрид. Те влязоха в най-красивото шоу като най-добри приятелки. Един техен скандал, който водещият Кирил Ефремов показа в епизода в понеделник обаче, доказва, че отношенията им съвсем не са толкова топли. Пред Звезделина двете разказаха как са делили не само спортните си амбиции, но и гаджетата си. В крайна сметка невинния спомен от миналото им провокира такова напрежение, че Ингрид избухна и заяви, че повече няма да търпи истериите на Вили. Екс-гаджето на мото шампиона Ангел Караньотов не спря да разказва историята за поделеното момче пред всички, като от думите й излезе, че Ингрид й е отнела приятеля. Ингрид от своя страна мълчаливо гледаше какво се случва в хола на Замъка и демонстративно напусна женската компания, докато Вили я гонеше да се изяснят.
Ингрид отказа и заяви че не всичко може да се говори пред камерите, а после насаме с Франсин в двора на Замъка, сподели и своята версия, според която Вили й е набутала насила въпросното момче. „Приятелки сме само защото дойдохме на конкурса. Бяхме скарани и аз дори не й говорех”, изпусна се Ингрид, а болшинството от претендентките за короната вече са убедени, че Вили завижда на Ингрид и същевременно я ревнува от контактите й с другите момичета в Замъка.
Този пожар от спорове ще придобие още по-мащабни размери, след като тази вечер, в лайф епизода на „Мис България 2013” противоречията ще се пренесат между мъжките момичета в Двореца – Звезделина и Боряна. Какво им подпали фитилите и до къде стигнаха сексапилните брюнетки, водещите Кирил Ефремов и Жени Калканджиева, която ще замести титулярката Камелия, ще покажат на зрителите на TV7.
В студиото ще стане наистина горещо, защото Емел, Звезделина, Вили и Мелиса ще се борят да не бъдат изхвърлени от зрителския вот. Четирите ще получат доста интересна задача и зрителите ще видят как претендентките ще се справят с ролята на телевизионна водеща, репортер, спортен коментатор и синоптик.
В края на лайф епизода едно от момичетата ще си събере куфарите и ще си тръгне завинаги от най-красивото шоу.
Гледайте елиминациите на „Мис България 2013” тази вечер, от 21 часа на живо само по TV7.