Този петък, 18-и април, от 20:00 часа по Нова, една отчаяна съпруга от София ще стигне до крайности, търсейки внимание от страна на мъжете в следващия епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът”.

Мариана е омъжена за 40-годишния Драгомир - търговски представител на фармацевтична компания, който непрекъснато е зает и отсъства от къщи. Драгомир е вдовец с две дъщери - по-голяма на 16 и по-малка на 15 години.

Жадна за внимание, Мариана не може да се примири със скуката в семейните отношения и започва опасни флиртове с различни мъже - нещо, което нейният съпруг внезапно разкрива. Шокираният Драгомир едва успява да се пребори с разочарованието си, но все пак й прощава в опитите да запази брака и своето семейство.

Мариана обаче не може да се спре и се въвлича във все по-опасни отношения, които вече рефлектират и върху децата у дома. Заради лекомисленото поведение на младата жена, нейната 16-годишна доведена дъщеря Светлозара е подложена на най-голямото унижение за едно дете... Семейството е в пълен шок!

Ще успее ли един обезумял от мъка баща да се вземе в ръце и да спаси поне децата си - това ще разберем в следващия епизод на "Съдби на кръстопът" в петък, на 18-и април от 20:00 ч. по Нова телевизия.

Междувременно, зрителите ще имат възможността да проследят най-вълнуващите истории от първия сезон на „Съдби на кръстопът” от този четвъртък, 17-и април, от 22:00 по Нова.