Чаровната пловдивчанка Ваня стана студент в Замъка на най-красивото шоу „Мис България 2013”. 19-годишната брюнетка вече се записа да учи „Икономика, общество и човешки ресурски” в престижния столичен Университет по национално и световно стопанство.
Момичето с най-драматична история сред претендентките за короната обаче няма да има време да вдига купони и да се радва, защото принцесите ще получат поредната си задача, която да ги приближи с още една стъпка до победата.
Тази вечер, в епизода на шоуто от 20 часа по TV7, красавиците ще се разделят на два отбора – сини и червени, в поредната игра за бюджет за храна в Замъка. Момичетата трябва да дефилират като професионални модели по червен килим. Но мисията им не може да бъде толкова лека. Като допълнение те трябва да носят дини под мишница. Претендентките трябва да се държат така на подиума, сякаш не усещат никаква тежест. Който отбор отпадне, ще бъде наказан и ще излъчи тандем за пазаруване.
Които и красавици да отидат на пазар, трябва да се съобразят с истерията по шоколад в къщата. В петъчния лайф Емел отиде на елиминации след като заключи сладкото в Замъка. Тази вечер пък едно дългогодишно приятелство ще се разклати из основи отново заради шоколад. Момичетата не спират да си угаждат с калории, въпреки че менторката им Жени Калканджиева добре нарисува излишъците им с маркер миналата седмица.
Ще се наложи тя отново да гостува в Замъка, за да даде съвети и да поскастри пак момичетата. Какви са нейните забалежки и мерки, които ще предприеме шестата по красота в света, за да вкара във форма красавиците, зрителите на TV7 могат да гледат тази вечер, само по TV7 от 20 часа.