Изключителният актьор Камен Донев, който се изявява като човек-оркестър на сцената, смени визията си за ЧРД. Той се появи в "Преди обед" по bTV със значително подкъсена фризура, но със запазени къдри на перчема.

Донев призна, че е стоял до 5 ч на празника си, който започнал снощи. Купонът продължил до 2 ч, но актьорът изкарал до 5 с плюшената играчка на детето си, на която разказал как е минал купонът.

Не знам какъв е видът ми, но се опитах да компенсирам с дрехи, каза в свой стил Камен Донев, който дойде в студиото с костюм. "Свободен съм и да, комерсиален съм. Тези, които в нашата професия не могат, плюят. Тези, които го могат и си изкарват хляба с труд, те оценяват кой какво прави и как го прави", коментира Донев по повод успехите си на сцената с големите спектакли "За народното творчество" и "За народната просвета", с които сам пълни зала 1 на НДК.

"Не е само зала 1 на НДК, аз играя от 8 до 10 спектакъла на месец, тези, които ме познават, знаят как работя и как се справям. Не ме интересува кой как коментира", допълни още прочутият русенец.