Люси Дяковска получи почетния плакет за домакин на седмицата от шеф Манчев в последната седмица от най-различния сезон на
„Черешката на тортата” досега. За първи път в това издание шеф Манчев диктуваше правилата със специални мисии за участниците. Оказа се, че звездите също могат да бъдат скромни и да дават ниски оценки за представянето си, както и че далеч не са суетни – могат да вечерят на къмпинг под открито небе. За финал – че музикант къща храни, доказаха петте вечери в последната седмица  на шоуто.

Вечерята на Люси отбеляза края на сезон 2013, като тя започна на крака, под звуците  на националния химн, който Латинка, Дани Милев, Теодора и Дънди изпяха, докато изпълнителката сервира три супи в цветовете на българското знаме. Чисто нова маса беше сложена буквално преди да дойдат гостите – като Люси сама сглоби нейните части, а дървото още не беше изсъхнало. Певицата получи от шеф Манчев пармезан, бахар и телешко, с които реши да импровизира, а в допълнение сама приговти хляба за вечерята. Откровено, Люси сподели, че скоро иска да има деца, а всички гости се съгласиха, че тя ще бъде страхотна майка. Защо се е върнала в България и каква емоция е накарала Люси да остане тук? Винаги оптимистично настроена за бъдещето, тя е сигурна, че ще пътува още.

За финал на вечерята Люси приготви плодова салата със сироп от печен лешник и разпя гостите с  игра. В нея всеки трябваше да изпълни любимата си песен, едновременно с останалите, като задачата завърши с бурен смях, а Латинка беше обявeна за победител.

По покана на шеф Манчев, гостите се отправиха към неговия ресторант, а в лимузината звучеше песента, специално записана за “Черешката” в последната седмица от шоуто. След десетки вечери и стотици приготвени ястия на екрана, шеф Манчев за първи път беше възпят в песен от звездите в шоуто, а Люси получи отличието домакин на седмицата.