Един мъж ще влезе в женското царство на „Мис България 2013” в лайф епизода тази вечер от 21 часа по TV7 и това няма да е водещият Кирил Ефремов. Кой е тайственият мачо, при кого е дошъл, колко време ще остане и как ще реагират момичетата, зрителите предстои да видят на живо.
Свикнал да се въртят само красиви жени около него г-н Къртицата тази вечер ще си партнира не с Камелия, а с шестата по хубост в света Жени Калканджиева. Тя ще поеме две дини под една мишница, защото освен да смени Камелия в петъчния лайф, трябва да следи като ментор и поредната задача на претендентките за короната. От резултатите от представянето на момичетата в една от най-интересните фотосесии, зависи кои две красавици ще отидат на номинации по-късно в лайфа.
След като приключат с моделското си изпитание претендентките ще трябва да влязат една по една в Огледалната стая, където за втори път в шоуто ще дадат отрицателния си вот за двве свои конкурентки. Така към групата на номинираните ще се присъединят поне още две красавици, застрашени от изгонване.
А какво ли става с пенка и близначките в Тъмницата? Дали ромката с карибско тяло е изпълнила успешно мисията си на ментор на близначките? Дали Моника и Вероника са заровили томахавката с необразованата си конкурентка, която ги шокира с правописа си в последната задача от четвъртък вечер и провокира доста пиперливи коментари за неграмотността си? Ще се върне ли някоя от трите пепеляшки в Двореца? Ще стане ясно в лайф епизода, само тази вечер, от 21 часа по TV7.