Като се има предвид, че най-малко 500 милиона души все още използват операционната система Windows XP, няма да е грешка, ако предположим, че най-гледаната снимка в света е Bliss (Блаженство). Ето историята на снимката, която беше тапет по подразбиране на системата в продължение на толкова много години.

Кадърът е направен от професионалния фотограф Чарлз О'Риър на 24 юни 1996 г. Хълмът се намира между областите Напа и Сонома в Калифорния до магистрала 121. Снимката е напълно естествена, без обработка. Всъщност единствената промяна във версията, която се вгражда в Windows XP, спрямо оригинала е махането на далечния малък силует на летящ орел, който е бил едва видим. О'Риър не прави снимката специално за Microsoft. Пейзажът му е харесал и е решил да го увековечи.

"Беше през януари, когато в Калифорния валят дъждовете. Докато пътувах през този прекрасен и криволичещ път, за да видя приятелката си Дафни, видях белите облаци. Беше толкова хубаво, викам си, защо да не щракна няколко снимки. Спрях колата и ги направих", спомня си О'Риър.

Фотографът използвал широкоформатен фотоапарат Mamiya RZ67. След това изпратил кадъра в Corbis - снимков архив, създаден още през 1989 г. от Бил Гейтс. Там харесали зеления хълм и го сложили като уолпейпър по подразбиране в Windows XP.