Участник в Еврофутбол от с. Гложене позна точния резултат на Първо полувреме/Краен изход на двубоя от втория предварителен кръг на Шампионска лига между Лудогорец и Слован Братислава.

Той предвиди правилно, че първите 45 минути ще завършат 2-0 за домакините от Разград, както и че крайният резултат ще бъде 3-0. Така, срещу 40 лева, при коефициент 56.95, той спечели 2 278 лева. Това се случи вчера, 24.07.2013 г.

Вчерашният ден бе успешен и за любителите на Гонки. Най-добре се представиха в букмейкърския пункт в Бяла Слатина на ул. "Васил Левски", където играч грабна 3 160 лева срещу 50 лева и прогноза за Трио в шестата гонка в Хол Грийн. Тези хиподрум и надбягване, със същото предвиждане, са оказаха интересни и за трима други участника. Ддвама от тях са от пункта на бул. "Освобождение" №31 в Пловдив. Първият получи 632 лева за 10 лева на талона, а другият взе 268,50 лева срещу 5 лева. Хрътките с имена Droopys India, Ballymac Vidic и Afan Angeleyes от шестата гонка в Хол Грийн ощастливиха и третидруг – участник от Перник, който спечели 783 лева срещу 60 лева и залог за Трио.

Асеновградчанин пък избра виртуалната гонка с номер 13 на пистата Гренд Сентрал, за да направи своята прогноза за Победител. Това му донесе общо 3 000 лева и овациите на "колегите" му от букмейкърския пункт на ул. "Стефан Караджа". Същите писта и предвиждане бяха отразени и в талона на играч от Сливен, който се спря на 14-то надбягване, за да си докара допълнителни 600 лева към семейния бюджет. Хиподрумът в Суиндън се оказа другото любимо място на почитателите на Гонките в "Еврофутбол" – хасковлия прибра 870 лева за Победител в 11-та гонка, столичанин го последва с 685 лева за Трио в надбягване №12, а участник от Сандански се приобщи към тях с 635 лева, също за Трио, но в петото надбягване. Почитател на хрътките от Кърджали допълни списъка с добри печалби и сравнително ниски залози – той взе 397 лева срещу 50 лева за Трио в седмата гонка в Съндърланд.